Britský spevák, James Blunt údajne zasadí strom vo svojom sade na Ibize vždy, keď sa online predá lístok na jeho koncert.

33 ročný spevák, ktorý sa preslávil najmä svojim hitom 'You're beautiful', začal sadiť stromy vo svojom sade hlavne preto, aby "som spravil aspoň niečo užitočné pre životné prostredie."

James hovorí: " Keď som kupoval toto miesto na Ibize, hneď som si všimol veľkú záhradu, z ktorej som sa rozhodol spraviť sad. Sad je taký veľký ako päť futbalových ihrísk. Zatiaľ sa tam objavujú také druhy stromov ako pomarančovníky, avokáda, citrónovníky, jablone, alebo čerešne."

"Mám naozajstnú radosť, keď vidím ako stromy ktoré som zasadil rastú. A takto môžem aspoň trochu pomôcť už aj tak dosť zničenému životnému prostrediu. Proste vždy, keď sa predá online lístok na koncert, zasadíme v sade ďalší strom."

Blunt tiež pochválil svojich rodičov a rodinu, ktorá ho veľmi podporovala v celom jeho živote a obzvlášť mu pomohli vtedy, keď im povedal, že sa rozhodol stať popovou hviezdou.

Tento bývalý armádny kapitán povedal: "Celá moja rodina, moji rodičia a moje dve mladšie sestry, proste všetci ma podporovali a veľmi mi v začiatkoch pomohli. Nemyslím si, že by som niečo z tohto dokázal bez nich."

Zdroj : music-news.com