Táto populárna americká r&b speváčka, trojnásobná víťazka cien Grammy, sa vracia na hudobnú scénu s novým albumom, ktorý bude mať názov 'Growing Pains' a do predaja sa dostane 4. februára.

Prvá nahrávka, ktorá bude z albumu vydaná ako singel, by mala byť pieseň s názvom 'Just Fine'. Malo by ísť taktiež o najlepšiu nahrávku z albumu a tento singel sa v predaji objaví už 28. januára.

'Just Fine’ sa trochu líši od singlov, ktoré Mary J. Blige vydávala ako prvé zo svojich albumov, pretože nejde o baladu. Tento singel je pozitívny, má priniesť pozitívne myslenie a to možno aj preto, že ho produkovali Christopher 'Tricky' Stewart (produkoval tiež Rihanninu 'Umbrella') a Jazze Pha.

Mary J. Blige je dodnes jednou z najúspešnejších ženských hudobníčok, keďže celosvetovo sa jej podarilo predať viac ako 40 miliónov albumov. Konkrétnejšie správy o albume 'Growing Pains', Marynom ôsmom štúdiovom albume, zatiaľ neboli zverejnené, ale malo by sa tak stať už čoskoro.

Mary J. vydala svoj posledný album 'The Breakthrough' v decembri roku 2005 a hneď debutoval ako číslo jedna v USA. Predalo sa z neho 727 000 kópií a to len počas predaja v prvom týždni. Bol to v histórii najlepšie predávaný album r&b od ženskej sólovej speváčky za jeden týždeň. Doteraz sa celosvetovo z albumu predalo viac ako sedem miliónov kópií.

Zdroj : music-news.com