Horúčka nakupovania sa nezastaví ani po Vianociach a tak speváčka Lily Allen zaháji onedlho zimný predaj v obchodnom dome Harrods.

Tejto 22 ročnej anglickej speváčke, ktorá sa preslávila najmä vďaka svojej piesni "Smile" a ktorá má momentálne príjemné starosti so svojím prvým tehotenstvom, bude pri otváraní pomáhať sám majiteľ, Mohamed Al Fayed.

Podľa plánu by sa mala Lily Allen pred obchodný dom doviesť v kočiari a zahájiť potom predaj v Harrods v Knightsbridge o deviatej hodine ráno.

Pôvodne sa plánovalo, že by mohol čakajúcich zákazníkov pobaviť operný spevák, alebo kvarteto umelcov, ale nakoniec sa hovorca vyjadril, že ľudia sa pri nakupovaní kabeliek, topánok a nábytku budú baviť pri populárnej speváčke Lily Allen.

"V našom obchode si naozaj každý nájde to, čo potrebuje. Napríklad značkové kabelky, alebo dámske topánky sú skoro už nevyhnutnosťou a sme radi, že našich zákazníkov poteší taká hviezda akou je Lily Allen.

Lily, ktorá pred nedávnom potvrdila, že čaká dieťa so svojim priateľom zo skupiny The Chemical Brothers Edom Simonsom a chystá nový album, sa vyjadrila, že je veľmi rada, že sa jej dostalo takej cti ako veľkej rade slávnych osobností pred ňou.

Zdroj : music-news.com