Britská speváčka síce rockový Štedrý večer s Bryanom Adamsom a Mickom Jaggerom nestrávila, pozvanie na karibský ostrov Mustique však napokon predsa prijala - prvé dni roka 2008 trávi lekciami potápania na malebnom ostrove pod Bryanovým odborným dohľadom.

Podľa správ denníka Daily Star sa Amy Winehouse nakoniec predsa rozhodla chladné Anglicko opustiť a užiť si niekoľko dní na ostrove Mustique v Karibiku, na ktorom má svoju dovolenkovú vilu kanadská soft-rocková hviezda Bryan Adams. Soulová speváčka, ktorej album 'Back to Black' sa stal nalepšie predávaným albumom roka 2007, na ostrov odcestovala tesne pred koncom roka po tom, ako sa dozvedela, že nemôže na Silvestra vo väzení odohrať koncert pre svojho manžela Blakea Fielder-Civila. Na ostrove s Bryanom Adamsom tak potichu oslávila aj príchod Nového roka a údajne spolu absolvujú každodenné potápanie. Svoj pobyt na panenskom ostrove si nevie vynachváliť.

"Znova som sa tu naučila oceniť jednoduché veci, akou je krása prírody. Naučila som sa čeliť svojmu strachu. Tu je úplne iný svet. Môžem sa tu pozerať na veci iným spôsobom." - prezradila Amy Winehouse a dodala: "Uvedomila som si tu, že život je krátky, takže sa chcem uistiť, že prežijem každú jeho minútu naplno."

O tom, že krátky pobyt mladej speváčke naozaj prospel sa môžete presvedčiť aj vďaka portrétom, ktoré pre ňu nafotil Bryan Adams. Fotenie je jeho veľkým hobby a Amy na jeho fotografiách vyzerá omnoho lepšie a zdravšie, ako sme ju mohli vidieť počas posledných mesiacov. Fotografie nájdete na jeho oficiálnej stránke Bryanadams.com v sekcii Photography.

Zlaté časy v horúcom raji sa však pre Amy skončia už dnes, kedy sa má vrátiť do Londýna, aby stihla so svojím manželom osláviť prvé výročie ich zasnúbenia. Taktiež sa bude musieť pripraviť na svoj očakávaný comeback na koncertné pódiá, ktorý ju čaká 10. februára na slávnostnom odovzdávaní cien Grammy v Los Angeles. Menej príjemná povinnosť ju čaká 29. februára, kedy sa bude musieť zastaviť na súde v nórskom Bergene, kde ju v októbri zadržali pre držanie väčšieho množstva marihuany.

Zdroj: Nme.com, Contactmusic.com