Rocker z U2 sa stal už 25. hudobníkom, ktorý za pomoci Hard Rock International vyrobil odev podľa svojich predstáv. Hudobníci takto podporujú charitu už od roku 1990.

Na Bonovom tričku je vyobrazená ryba, vedľa ktorej sa nachádza mesiac a hviezdy a okrem toho sa na tričku objavuje aj nápis 'Ryby môžu lietať' a Bonov podpis.

Výťažok z predaja tohto trička pôjde na konto dobročinnej organizácie Wildlife Conservation Society's Conservation Cotton Initiative, ktorá pomáha vzdelávať chudobných afrických farmárov.

Tieto tričká sú dostupné v dvoch farebných motívoch a to s modrou rybou na bielom pozadí určené pre ženy, alebo s červenou rybou na čiernom pozadí pre mužov.

Bonovo tričko bude produkované odevnou spoločnosťou EDUN, ktorú založil práve Bono s jeho manželkou Ali Hewsonovou. Tričko bude dostupné už od pondelka (07.01.08) a to online na www.hardrock.com/rockshop, alebo v rockových obchodov, v Hard Rock Cafes, hoteloch a kasínach.

Medzi osobnosťami, ktoré si svoje tričko pre charitu už navrhli sú aj také hviezdy populárnej hudby ako Bruce Springsteen, Shakira, Eric Clapton, alebo Ozzy Osbourne.

Zdroj : music-news.com