Frontman austrálskej alternatívnej rockovej skupiny Silverchair, Daniel Johns a jeho manželka, popová hviezda a občasná herečka, Natalie Imbruglia oznámili, že ich štvorročné manželstvo sa skončilo.

Tento populárny pár sa zosobášil v austrálskom rekreačnom stredisku Port Douglas pred 4 rokmi a podľa informácií je dôvodom ich rozchodu veľká vzdialenosť medzi touto dvojicou.

Daniel strávil mnoho času z minulého roka s kapelou Silverchair na cestách po Austrálii a USA, Nataliina kariéra je však viac rozbehnutá v Európe a ona tak trávila veľa času v tejto oblasti.

V spoločnom vyhlásení pár povedal: "Sme veľmi smutní, že sa naše manželstvo končí, ale určite zostaneme priateľmi a náš rozchod bol v priateľskom duchu. Toto rozhodnutie bolo vzájomné a nerodilo sa ľahko a ani rýchlo. Avšak naše životné požiadavky a naše životy v rôznych častiach sveta nás donútili bohužiaľ k tomuto ťažkému rozhodnutiu. Boli sme proste pričasto a dlho od seba oddelení a neboli sme schopní sa často vídavať."

"Toto vyhlásenie sme vydali preto, aby sa predišlo rôznym špekuláciám o našom vzťahu. Dúfame teda, že žiadne ďalšie verejné vyhlásenia nebudú potrebné a že ľudia budú rešpektovať naše súkromie."

Natalie nedávno dokončila nakrúcanie austrálskeho dramatického filmu 'Elise', kde stvárnila hlavnú rolu, Elisu Silverton, ženu s tragickou minulosťou. Naposledy sa Natalia vo filme predstavila v roku 2003, keď si zahrala po boku Rowena Atkinsona v britskej komédii 'Johnny English'.

Zdroj : undercover.com.au