Bubeník hľadá kapelu, kapela hľadá bubeníka, bubeník hľadá bubeníka,... hmm, to posledné už možno ani veľmi nie. V každom prípade, novovzniknutá stránka Drummerhunter.com by mala pomôcť začínajúcim kapelám pri nájdení vhodného oporného stĺpu pre svoju rytmiku.

Väčšina z vás, ktorí ste niekedy skúšali dať dohromady kapelu, pravdepodobne vie, že kým "na trhu" je pomerne dosť gitaristov a spevákov rôznych kvalít, nájsť dobrého bubeníka býva skutočne tvrdým orieškom.

Tento globálny problém sa pokúšajú riešiť tvorcovia stránky Drummerhunter.com, na ktorej si bubeníci môžu vytvoriť svoje špecializované profily, podobné profilom v iných virtuálnych sociálnych sieťach ako napríklad Myspace.

Hráči na bicie si profil na stránke môžu vytvoriť zdarma a jeho súčasťou sú všetky bežné funkcie ako upload vlastných mp3, umiestnenie videozáznamov z Youtube, zoznam obľúbených interpretov a žánrov a samozrejme nesmie chýbať zverejnenie kontaktu. Takýto profil potom slúži ako osobná stránka bubeníka a zároveň ako inzerát, na ktorý môžu kapely zúfalo hľadajúce majstra bicích nástrojov priamo reagovať.

Zdroj: Nme.com, Drummerhunter.com