V pondelok 4. februára Bratislavu opäť čaká dokonalá kubánska noc. Takmer po roku sa opäť predstavia Buena Vista The Havana Lounge, ktorých horúce kubánske rytmy sa rozozvučia v Sibamac Aréne už od 19-tej.

Havana Lounge je zoskupenie najväčších hviezd Havanskej tradičnej hudobnej scény. Jeho najznámejší interpreti sú:

Julio Alberto Fernandez (vokály)
Teresa Garcia Caturla (vokály)
Yanko Pizaco (trúbka)
Daniel 'El Gordo' De Jesús Ramos Alayo (trúbka)

Z Buena Vista Social Club vystúpia: Julienne Oviedo Sanchez (timbal), Rodolfo "Peruchin" Argudín Justiz (klavír), Maria Viktoria Rodriguez (vokály), Bruno Rogelio Nápoles Collazo (Gitara), Iván Pastrana Palacions (kubánska gitara), Adalberto "Candelita" Ávila Martínez (basgitara), Tomás Ramos (perkusie).

Do 20. januára 2OO8 je predĺžená novoročná akcia 'Dvojlístok na Nový rok' – pri označení 1 vstupenky na státie sa priradí ďalšia z toho istého sektoru a každá len za 590,- Sk. Pri označení 1 vstupenky na sedenie sa priradí ďalšia z toho istého sektoru a každá z nich iba za 690,- Sk! Vstupenky sú dostupné len v sektoroch, pre ktoré platí táto akcia. Predpredaj vstupeniek v predpredaji siete Ticketportal.sk.

Nezabudnuteľný zážitok z koncertu Buena Vista - The Havana Lounge prináša Agentúra Music Art. Informácie pre Hudba.sk poskytla PR manažérka podujatia Katarína Žáková.