Porotca zo súťaže X Factor, Simon Cowell, má pre problémovú hviezdu Britney Spears momentálne len jednu radu, ktorá by jej mohla pomôcť a to aby "prestala byť hlúpa" a "postavila sa pred skutočnosť".

Populárna spevácka hviezda sa v poslednej dobe dostáva na titulky len vďaka tomu, čo vyvádza. Naposledy sa tak stalo minulý týždeň, keď odmietla zo svojho domu v Beverly Hills vydať svojich dvoch synov do opatrovníctva bývalému manželovi Kevinovi Federlinovi.

Cowell si myslí, že Britney potrebuje verejnosti ukazovať svoje problémy, ale podľa neho by si mala uvedomiť, že aj s týmito problémami je oveľa šťastnejšia ako mnoho iných ľudí na svete.

Simon hovorí: "Mám momentálne z Britney naozaj zlý pocit. Keď vidím skutočný svet, kde ľudia naozaj bojujú, aby vôbec prežili, nemajú dosť peňazí, dosť jedla, tak si myslím, že Britney musí prestať zo seba robiť chuderku. Život nie je ten, kto je k nej zlý."

Ale Simonovi sa aj tak najlepším riešením pre Britney zdá niekoľkomesačný odpočinok od médií a celého sveta. Myslí si, že jej chýba akýsi zmysel života, nejaký cieľ.

"Osobne som veľmi smutný z toho ako Britney dopadla. Odporučil by som jej aspoň pol ročný odpočinok, aby sa všetkého vzdala. Jej problémom podľa mňa je, že počúvala v živote nesprávnych ľudí. Niekto by jej mal povedať, 'Dobre, stačilo. Vidíš ako si skončila, teraz ti musí niekto pomôcť, pretože s týmto si sama neporadíš'."

Zdroj : music-news.com