Problémová speváčka, ktorá stále bojuje, aby sa dokázala vôbec vyrovnať s pobytom svojho manžela vo väzení, je pripravená dať si ďalšie tetovanie a rozšíriť už aj tak dosť veľkú zbierku umenia na svojom tele.

Britská soulová, jazzová a R&B hviezda, si plánuje na svoje telo nechať vytetovať veľké pero amerického orla, ktoré by sa malo tiahnuť cez jej ramená. Tetovanie by Amy malo pomôcť hlavne v zvýšení viery v seba samú a pre Blaka by malo znamenať pokoj a vieru v skoré prepustenie z väzenia Pentonville.

Zdroj prezradil: "Amy už má vytetované pero americké orla na vnútornej paži, pretože symbolizuje guráž, silu a duchovnosť. Avšak akosi cíti, že ju to sklamalo, že stratila svoju odvahu aj silu."

"Preto sa obrátila na svojho známeho, ktorý robí tetovania v Camden Town, v severnom Londýne, aký typ by sa hodil pre jej ramená. Poradil jej pero orla amerického, ktoré je symbolické pre amerických indiánov."

Na tele Amy sa nachádzajú už rôzne tetovania ako napríklad tričko s vreckom a menom 'Blake' na jej hrudi a niekoľko sŕdc. Nové tetovanie má okrem iného Amy pomôcť aj v zlepšení jej speváckej kariéry.

Zdroj dodal: "Je to zúfalá snaha Amy, nájsť novú silu na riešenie momentálnej situácie, pretože si uvedomuje, že nemá veci pod kontrolou. Blake sa zatiaľ vo väzení obrátil k bohu a každý deň ho navštevuje kňaz."

Zdroj : music-news.com