Britská popová hviezda, Lily Allen, v týchto dňoch prežíva smutné chvíle. Najnovšie vyhlásenia jej zástupcov pre styk s médiami oficiálne potvrdili, že pri potrate prišla o dieťa, ktoré čakala s Edom Simmonsom z Chemical Brothers.

Speváčka, známa aj u nás najmä vďaka hitu 'Smile', sa prostredníctvom svojho hovorcu vyjadrila, že potvrdzuje správu o potrate a taktiež, že žiada médiá a svojich fanúšikov, aby rešpektovali jej súkromie.

22 ročná hviezda prišla o svoje nenarodené dieťa po tom, ako sa vrátila z romantickej dovolenky na Maledivách, ktorú strávila spolu so svojim priateľom, Edom Simonsom z formácie Chemical Brothers.

Hovorca Lily Allen sa pre média vyjadril: "Môžem potvrdiť, že Lily Allen utrpela potrat a zároveň vás žiadam, aby ste rešpektovali jej súkromie v tomto ťažkom období."

Zdroj pre denník The Sun povedal: "(Lily a Ed) Sú vo veľkom šoku. Ťažko sa zmierujú s touto strašnou udalosťou a obidvom im to zlomilo srdce."

"Lilyn pohľad na svet sa úplne zmenil po tom, ako sa dozvedela, že je tehotná. Veľmi sa tešila, že bude mamičkou a že si s Edom založia rodinu. Zmenila dokonca aj svoj imidž 'party dievčaťa' a otočila nový list svojho života."

Neplánované ale vítané tehotenstvo Lily Allen bolo potvrdené v decembri, mesiac po tom, ako zistila, že čaká dieťa.

Od zverejnenia správ o nečakanom potrate prichádzajú na jej Myspace stránku, vďaka ktorej sa pred 2 rokmi presadila, stovky fanúšikov, aby vyjadrili svoju úprimnú sústrasť a venovali mladej speváčke povzbudivé slová podpory.

Zdroj : music-news.com