Priekopníci nu-metalu Limp Bizkit vydajú na DVD záznam koncertu 'Rock in the Park 2001', ktorí bol pôvodne odvysielaný na jednej zo súkromných hudobných staníc. DVD bude obsahovať 73-minútový záznam legendárneho koncertu a rozhovor s DJom Lethalom.

Limp Bizkit možno už sú za zenitom, no ich hudobný prínos pre rockovú a metalovú scénu na prelome tisícročí nemožno poprieť. Partička na čele s Fredom Durstom prerazila koncom 90. rokov a odvtedy predali úctyhodných 60 miliónov albumov. Zároveň sa stali prvou nu-metalovou kapelou, ktorej sa podarilo preraziť a získať pre tento žáner priazeň fanúšikov po celom svete i uznanie kritikov.

Kapela bola vo svojich najlepších rokoch vyhlásenou koncertnou kapelou a koncert na slávnom festivale Rock in the Park v nemeckom Norimbergu v roku 2001 patrí medzi legendárne. V špeciálnom vydaní vyjde toto DVD spolu s live CD albumom a originálnym 85-minútovým záznamom. DVD, na ktorom okrem záznamu koncertu nájdete aj exkluzívny rozhovor s DJom Lethalom, vyjde 31. marca.


Limp Bizkit - 'Nookie' Live in Germany: Rock in the Park 2001


Limp Bizkit - 'My Way' Live in Germany: Rock in the Park 2001

Zdroj: Music-news.com, Youtube.com