Blake Fielder Civil, manžel kontroverznej britskej speváčky Amy Winehouse, je pripravený podrobne popísať všetky svoje skúsenosti z väzenia a vydať ich v knižnej podobe.

Plánovaná kniha Blaka Fieldera by mala obsahovať jeho rozprávanie o ťažkom období za mrežami londýnskeho väzenia Pentonville, kde čaká na proces ohľadom obvinenia z napadnutia a pokusu o marenie výkonu spravodlivosti. Súčasťou týchto zápiskov by mali byť aj osobné, dôverné listy, ktoré mu do väzenia posielala jeho rovnako problémová manželka.

Zdroj pre médiá povedal: "Bol takmer v pekle, ale dokázal sa vrátiť. Začal písať preto, lebo potreboval nájsť spôsob, ktorým by prežil mučivé dni vo väzení. Nakoniec našiel v písaní určitú formu terapie, ktorá mu nesmierne pomáha."

Blake by chcel spomenúť aj to, ako bol totálne zničený po správe, že Amy bez jeho vedomia odletela so svojim bývalým priateľom Georgom Robertsom do Karibiku a noc strávila s producentom Markom Ronsonom. Po príchode do väzenia bola údajne Blakeovi pridelená nepretržitá stráž, lebo existovala veľká pravdepodobnosť, že sa pokúsi spáchať samovraždu.

25-ročný Blake Fielder Civil je tiež neustále ustarostený z obavy o svoju manželku, ktorej zdravie je po veľkých problémoch s drogami značne nahnuté a taktiež hovorí o veľkom tlaku, ktorý naňho vyvíja jeho matka. Tá ho neustále presviedča, aby sa s Amy rozviedol, lebo podľa nej je príčinou všetkých jeho problémov. Blake však stále zostáva so svojou ženou, aj keď nedávno preniklo na verejnosť video, v ktorom Amy šnupe kokaín.

Medzitým bolo potvrdené, že Amy musela byť túto stredu (30. 1. 2008) urýchlene prevezená do nemocnice, pretože bola nebezpečne dehydratovaná. Speváčka sa opäť rozhodla podstúpiť náročné liečenie a podľa informácií začala trpieť strašnými abstinenčnými príznakmi.

Interpretka známeho hitu 'Rehab' prišla na súkromnú londýnsku kliniku Capio Nightingale minulý týždeň a zdroj z tamojšieho prostredia povedal: "Amy vyzerala veľmi zle, bola bledá, vychudnutá a vyčerpaná."

Amy Winehouse, ktorá je britská jazzová, soulová a R&B speváčka do sveta hudby prenikla albumom s názvom 'Frank', ktorý vyšiel v roku 2003 a bol nominovaný na prestížnu cenu Mercury Prize. Celosvetový úspech zaznamenáva druhým albumom 'Back to Black' z roku 2006 (6 nominácií Grammy). Svojim neobyčajným hlasom a pozoruhodným štýlom účesu v tvare úľu vytvorila jedinečnú kombináciu. V poslednej dobe však bohužiaľ spolu so svojim manželom zapĺňa titulky novín problémami s alkoholom, drogami a políciou.

Zdroj: music-news.com , wikipedia