Populárna dvojica Ozzy Osbourne a Sharon Osbournová, pohrozili Heather Mills, že ju "kopnú", ak sa opováži ukázať 20. februára na udeľovaní cien BRIT Awards.

Pár, ktorý chystá súkromnú oslavu, sa k bývalej manželke sira Paula McCartneyho vyjadrili, že nie je vítaná na ich londýnskej oslave. Hovorí sa totiž, že Heather plánuje, že sa zúčastní prestížneho flámu. Po Sharoniných slovách si to možno rozmyslí.

Sharon sa o Heather vyjadrila : "Ja osobne by som ju zaviedla čo najďalej od nás s Ozzym. Myslím si o nej, že to je úbohá stará krava a nehanbím sa to povedať nahlas."

Ozzy, ktorý bude na BRIT Awards predstavovať v kategórii Cena za celoživotný prínos hudbe okrem iných práve Paula McCartneyho, povedal: "Veľmi sa teším, že znova uvidím Paula McCartneyho, pretože on je môj hrdina. To, čo dokázal v hudbe, je až neuveriteľné a naozaj nechcem, aby sa tam objavila aj Heather."

"Sharon a ja sme sa s nimi pár krát stretli na rôznych akciách a večierkoch, ale radšej by som bol, keby ju Paul nikdy ani nespoznal."

Ozzy robí vrásky na čele aj organizátorom večera, pretože sa obávajú, že sa bývalý frontman skupiny Black Sabbath na pódiu vyzlečie. A preto sa producenti rozhodli, že prenos sa bude vysielať s 30 sekundovým oneskorením.

Zdroj povedal: "Každý sa modlí, aby sa Ozzy udržal na reťazi a nič nepríjemné na pódiu nevyvádzal. Inak by sa mohol stať trapas, ktorý by bol najväčším v histórii BRIT Awards."

Zdroj : music-news.com