Populárny gitarista ešte populárnejšej skupiny The Rolling Stones, Keith Richards, si do svojej rodiny pribral ďalšieho člena. Konkrétne mozgového chirurga Andrewa Lawa, ktorý mu zachránil život.

Keith rozvinul svoj vzťah s Andrewom Lawom po tom, ako mu tento chirurg musel v roku 2006 na Novom Zélande operovať mozog. Law teraz dokonca býva s Keithom, jeho manželkou Patti Hansenovou a ich rodinou.

Law teda teraz trávi svoj čas striedavo v USA, alebo v Británii. O novom životnom štýle, ktorý Law práve v Británii zažíva, povedal: "Keď máme chuť, ideme sa najesť a dáme si ryby s hranolčekmi, alebo si zájdeme len tak sadnúť na pivo."

Andrew Law, ktorý sa teda teraz objavuje na výplatnej páske Keitha Richardsa verí, že sa medzi nimi dvoma vytvorilo veľmi silné puto a dáva im tak obom možnosť rozprávať sa spolu o veciach, o ktorých by sa s inými ľuďmi baviť nemohli.

Štyridsaťjedenročný lekár sa pre noviny Britain's Daily Mail vyjadril: "Nemyslím si, že by mal mať Keith ešte nejaké pooperačné zdravotné problémy. Neoperoval som ešte žiadnu rockovú hviezdu, je to pre mňa úplné nová skúsenosť."

Keith si privodil svoje zranenie, keď sa spolu so svojim kolegom zo skupiny, Ronniem Woodom, pokúšali počas dovolenky na Fidži vyliezť na strom. Keith zo stromu spadol a udrel sa do hlavy. Musel byť prevezený do súkromnej nemocnice, kde sa zistilo, že má v mozgu krvnú zrazeninu. Operácie sa potom ujal Law.

Ten si na to spomína veľmi dobre: "Bol naozaj v dosť vážnom stave. Povedal som mu 'Mohol by som vás touto operáciou dnes aj zabiť', ale on si bol toho vedomý a zveril svoj život do mojich rúk."

Zdroj : music-news.com