39 ročná Jennifer Lopez a jej 38 ročný manžel Marc Anthony, ktorí sa zosobášili ešte v júni roku 2004, sa konečne po rokoch čakania a snaženia dočkali svojich vytúžených potomkov.

Speváčka spolu so svojim manželom privítali na svete v piatok 22. februára o 12:12 najprv dievčatko, vážiace 5,5 libry (približne 2500 gramov) a o chvíľu neskôr, o 12:23, zase chlapčeka, vážiaceho 6 libier (približne 2700 gramov).

Jennifer porodila v zdravotníckom zariadení Long Island's North Shore University Hospital a speváčkin manažér Simon Fields po pôrode povedal: "Jennifer a Marc sú veľmi potešení, ale zároveň sú aj vydesení."

Dvojčatá, pre ktoré pár už oficiálne potvrdil mená Max a Emme, sú pre Jennifer prvé deti, ale Marc už potomkov z iných vzťahov má.

Jennifer potvrdila svoje tehotenstvo minulý rok v novembri, počas svojho koncertu a ukončila tak už mesiace trvajúce špekulácie.

Po tom, ako si Jennifer vybrala luxusnú nemocnicu, začali sa hneď prípravy na jej pohodlný pobyt, keďže izba bola zariadená drevenou podlahou, hnedou koženou pohovkou a dvoma obrovskými plazmovými televíznymi obrazovkami.

Zdroj : music-news.com