O populárnej americkej speváčke a herečke, Beyoncé Knowles, sa už takmer s určitosťou dá povedať, že je zasnúbená so svojim dlhoročným priateľom Jay-Z.

Speváčka, ktorá sa s manažérom a rapperom Jay-Z stretáva už od roku 2002, bola prichytená v New Yorskom nočnom klube Butter, kde boli fanúšikovia svedkami ako sa na jej prstenníku trbliece diamantový prsteň.

Jeden z očitých svedkov povedal: "Beyoncé mala na prstenníku obrovský diamantový prsteň. Keď si všimla, že sa na ňu pozerám, rýchlo si skryla ruku s prsteňom."

"Ruku si skryla do svojej tašky a keď ju vytiahla, prsteň bol už preč! Očividne nechcela, aby ju niekto videl s prsteňom na ruke."

Medzitým má však bývalá členka skupiny Destiny's Child aj iné záujmy ako napríklad svoju hereckú kariéru. Objavili sa totiž informácie, že si zahrá postavu v novom thrilleri s názvom 'Obsessed'.

Vo filme by mala hrať manželku muža, ktorý je posadnutý špehovaním žien. Popri Beyoncé by sa mala vo filme objaviť aj hviezda seriálu 'Heroes' Ali Larter a režisérom bude Steve Shill.

Toto však nebude po prvý krát, kedy sa Beyoncé objaví na striebornom plátne, keďže si ešte v roku 2006 zahrala v kritikmi veľmi dobre hodnotenom filme 'Dreamgirls'. Nedávno sa tiež objavili správy o tom, že by si mala taktiež zahrať v pripravovanom filme 'Cadillac Records', kde by mala hrať postavu známej bluesovej speváčky Etty James.

Zdroj : music-news.com