V stredu 12. marca 2008 privítala speváčka a nastávajúca mamička Dara Rolins svoj najnovší album s názvom 'D2'. Svojím blahoželaním otvoril cestu 'D2' k poslucháčom už tradične za Sony BMG Petr Čáp a uznaním nešetril ani krstný otec dosky - americký raper Nironic, ktorý je zároveň hosťom na tejto novinke.

Role moderátora akcie sa ujal speváčkin dobrý kamarát Libor Bouček. O hudobnú zložku sa postaral DJ Mike Trafik zo skupiny Peneři Strýčka Homeboye. Na krste sa zišlo viac než 150 pozvaných hostí a priateľov. Výber miesta pre krst bol pre Daru jednoduchý - speváčka sa totiž našla v značke Adidas Originals, ktorá s ohľadom na Darin požehnaný stav mohla krst jej dosky uskutočniť v kľudnejšom prostredí.

Aj keď má Dara veľmi blízko do pôrodu, svoj podvečer si adekvátne užila. S nadšením sa venovala novinárom, usmievala sa na hostí a so záujmom sledovala doprovodnú módnu prehliadku športovej značky Adidas. Z pódia potom prítomným sľúbila, že sa o rok budú môcť opäť stretnúť pri vítaní ďalšieho CD. Celý podvečer bol nielen dôstojným privítaním nového remixového CD, ale aj dôkazom, že ženy zostávajú krásne a aktívne v akomkoľvek stave.

Remixový album 'D2' je práve v predaji. Prvý singel z albumu s názvom 'Voľný pád' môžete počuť z éterov rádií a prvý videoklip ku skladbe 'IF' bude mať svoju premiéru dnes o 20.00 na TV Óčko. V sobotu ho Dara ako hosť programu ESO predstaví aj divákom Tv Nova. Klip bude následne nasadený aj do ďalších hudobných programov a staníc. Fanúšikovia si nový klip môžu pozrieť kedykoľvek na Darinej oficiálnej stránke Dararolins.cz v sekcii Video.

Zdroj: Sony BMG
Foto: Richard Navara - Sony BMG