Spolu s poslednými informáciami o zajtrajšej party sme pre vás pripravili aj ďalšiu, nemenej zaujímavú skutočnosť. Aj vďaka atraktivite Slovenska a značky Oxygen vo svete sa spoločnosť Selfcast, ktorá prenášala novoročnú Sensation White z Nemecka rozhodla, že bude celú sobotnú akciu v priamom prenose vysielať do celého sveta.

Už zajtra 15. marca sa otvoria brány luxusného klubu Dopler, aby ťa privítali na jednej z najvýznamnejších tanečných akcií na Slovensku, Oxygen_FM, kde vystúpi fenomenálny Holanďan Sander van Doorn. Viac sa o ňom dozviete v aktuálnom rozhovore.

Celá party bude vysielaná a propagovaná prostredníctvom Mixmagu do celého sveta cez Sander van Doorn TV na www.selfcast.com.

Vstupenky:
Tí, ktorí si nestihli zakúpiť vstupenky v predpredaji sa nemusia obávať. Na bráne ich bude dosť, no odporúčame prísť čo najskôr pre prípad, že klub bude plný. Neskôr sa totiž už nemusíte dostať dnu.

VIP a autogramiáda:
Okrem limitovaného počtu miest pre vaše pohodlie každý VIP návštevník dostane jeden miešaný nápoj Sappe Aloe vera – mixovaný drink s kúskami aloe vera. Taktiež každý dostane výborne namixované a špeciálnym výberom trackov zostavené CD Sound of Jägermeister, ktoré namixoval Michal Breeth. Ak máte radi dobrý a kvalitný drink, určite vás poteší aj komando promotérov, ktorí vás budú za ich pitie odmeňovať príjemnými vecnými cenami. Po vystúpení Sandera prebehne vo VIP stage aj krátka autogramiáda.

Line up:
21:00 - 23:00 DJ Smoly
23:00 - 00:30 DJ Michal Breeth
00:30 - 03:00 Sander van Doorn
03:00 - 04:30 DJ Orbith
04:30 - 06:00 ElectroSoundSystem DJ's

Informácie pre Hudba.sk poskytol Marian Tar z agentúry Mediazona.