Pri vypočutí nového singla 'Len tak stáť', ktorý momentálne koluje v rádiách, sa zdá, že minimálne z hľadiska zvuku sa v tvorbe No Name niečo zmenilo. Ich šiesty štúdiový album má názov 'V rovnováhe' a na pulty predajní s hudbou by sa mal dostať začiatkom apríla.

Pri príležitosti vydania nového albumu sme bratov Timkovcov trochu vyspovedali. Konkrétne Romana a Igora, ktorý o novom albume so smiechom povedal: "Je tam 11 piesní a samozrejme všetky sú fantastické!" No Name svoj nový album vydávajú v čase, keď sa im všetko darí, aj preto ho nazvali 'V rovnováhe'.

"Všetko nám funguje ako má – ľudia o nás majú záujem, darí sa nám v rodinách, máme stabilných členov a sme naozaj výborný tím, čo sa týka všetkých navôkol. Žijeme proste "v rovnováhe" a žijeme si svoj sen." - prezradil Igor v exkluzívnom rozhovore pre Hudba.sk.

Ich slová spokojnosti ostatne potvrdzuje aj nový singel 'Len tak stáť', ktorý je hudobne až neobvykle energický. Podľa Igora Timka to však nebolo zámerom, jednoducho odráža aktuálny spôsob života kapely: "Skladba dostala trochu iný šmrnc, je veľmi živá a pozitívne naladená, keďže život dnes je veľmi rýchly. Filozofia kapely ale zostala rovnaká – o láske, o vzťahoch, o živote a o tom, čo so sebou prináša."

V spolupráci s osvedčenou dvojicou režisérov Marek Kuboš a Juraj Lehotský sa chystajú ku skladbe nakrútiť aj videoklip, ktorý by mal vyjsť v druhej polovici apríla.

Foto: No-name.sk