Slovenskí pionieri žánru ska na svojej oficiálnej stránke zverejnili informáciu o tom, že sa pri príležitosti okrúhleho výročia založenia kapely chystajú vydať výber svojich najväčších hitov a najdôležitejších skladieb za posledných 20 rokov.

Kapela Polemic pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už úctyhodných dvadsať rokov, čo je bez pochýb dosť dlhá doba na to, aby mohli sumarizovať výsledky svojej dlhoročnej práce. Na svojom konte majú päť štúdiových albumov, jeden live album a jedno live DVD, ktoré vydali minulý rok. Tento rok teda prichádza na rad výber hitov s názvom 'Best of Polemic (1988-2008)', ktorého obsah môžete oplyvniť i vy.

"Ak máte chuť nám pomôcť s výberom skladieb na pripravovaný album Best of, neváhajte a posielajte svoje tipy. Na album sa zmestí cca. 20 skladieb, radi sa necháme inšpirovať Vašimi tipmi do 10.4.2008." - uvádza sa v novinkách na stránke Polemic.sk. Svoje návrhy na výber skladieb pre kompiláciu Polemicu môžete posielať na emailovú adresu bestof(zavináč)polemic(bodka)sk.

Zdroj: Polemic.sk