Kráľovná popu sa rozhodla časť svojho nového albumu 'Hard Candy' vydať netradičným spôsobom. Týždeň pred tým, ako sa album dostane do predaja na bežných nosičoch, si sedem skladieb z neho budú môcť fanúšikovia stiahnuť do svojho mobilu.

Popová hviezda sa v minulosti v súvislosti s novými technológiami vo vydávaní hudby prejavila ako konzervatívna, keď odmietla povoliť spoločnosti iTunes, aby vydávali jej hudbu. Tentokrát sa však nečakane rozhodla pre vydanie siedmich skladieb albumu 'Hard Candy' prostredníctvom mobilnej siete. Stane sa tak dokonca týždeň pred samotným vydaním albumu, ktoré je naplánované na 28. apríla.

Od 21. apríla si teda skladby do svojich mobilov budú môcť stiahnuť zákazníci sietí prevádzkovaných britskou spoločnosťou Vodafone, ktorá pokrýva veľkú časť západnej Európy. Prvý singel '4 Minutes', ktorý je Madonniným duetom s Justinom Timberlakeom, je pritom pre zákazníkov spoločnosti Vodafone dostupný už od včera.

Singel, ktorý sa tento týždeň začal hrávať vo svetových rádiách, vyjde 24. marca celosvetovo v digitálnom formáte. V ten istý deň bude mať premiéru aj jeho videoklip.

Na Slovensku si fanúšikovia na album 'Hard Candy' síce budú musieť počkať až do 28. apríla, už teraz sa však môžu pokochať náhľadmi coverov albumu i singla, ktoré pre Hudba.sk poskytol Martin Kontúr z vydavateľstva Forza Music.

Zdroj: Nme.com, Forza Music