Populárny britský spevák, vlastným menom James Hillier-Blount, ktorého štýl občas býva porovnávaný s ranou tvorbou Eltona Johna sa vyjadril, že by sa veľmi rád oženil.

Spevák, ktorý sa preslávil svojou piesňou 'You're Beautiful' a ktorý je taktiež známy ako veľký sukničkár, prezradil, že hľadá len tú 'jedinú' a priznal, že keď si ju nájde a vezme za ženu, urobí ho to šťastnejším než sláva a hocičo iné na svete.

Pre britské noviny Independent sa Blunt vyjadril: "Často sa ma rôzny ľudia pýtajú, kedy sa už konečne ožením. Preto som bol nútený hľadať odpovede aj na takéto druhy otázok. A prišiel som na to, že v živote sú aj dôležitejšie veci ako byť bohatým a slávnym."

"Nikdy by som sa neoženil len preto, aby som sa stal bohatým a slávnym, ale preto, aby ma to spravilo šťastným. Preto som sa rozhodol začať hľadať svoje šťastie. Aj keď som šťastný aj teraz, v istých oblastiach môjho života to tak nie je a preto by som to rád zmenil."

Od doby ako sa z 34 ročného Jamesa stala popová superstar, mal už romániky aj s takými hviezdami ako Paris Hilton, českou modelkou Petrou Němcovou, alebo s bývalou britskou pianistkou Tarou Palmer-Tomkinson.
Zdroj : music-news.com