40 ročná hviezda, ktorá podľa informácií čaká dvojičky s hudobným producentom Michaelom Lockwoodom prezradila, že aj keď je pre ňu tehotenstvo zatiaľ veľmi jednoduché, pre jej manžela je to utrpenie.

Lisa povedala: "Michael má všetky moje symptómy. Cíti, že sa mu zväčšuje brucho, má dokonca rovnaké chute do jedla ako ja. Máva dokonca aj zlé nálady a pre mňa je to veľmi zábavné ho pozorovať."

Takéto príznaky u mužov sa nazývajú a sú známe ako Couvadov syndróm a nastávajúci otcovia môžu vtedy trpieť dopoludňajšími nevoľnosťami, kŕčmi, rôznymi bolesťami, zvláštnymi chuťami do jedla a napuchnutým bruchom.

Lisa, ktorá je dcérou hudobnej legendy Elvisa Presleyho hovorí, že zatiaľ má len veľkú chuť na ovocie. Speváčka povedala: "Ovocie nie je síce nijako zvláštne, ale teraz je to jediné, čo mi naozaj chutí. Dokonca pijem v poslednej dobe len ovocné šťavy, pretože sú veľmi dobré!"

Lisa, ktorá má už dve deti a to osemnásť ročnú dcéru Danielle a pätnásť ročného syna Benjamina z jej prvého manželstva s hudobníkom Dannym Keoughom dúfa, že jej budú staršie deti pomáhať pri výchove dvojičiek.

Pre magazín America's OK! s úsmevom dodala: "Veľmi dúfam, že nám budú pomáhať a zatiaľ aj chcú. Ja sa vyberiem do baru a oni budú pekne doma dávať pozor. Nie nebojte sa, len som žartovala!"

Zdroj : music-news.com