Basista a textár skupiny Fall Out Boy, Pete Wentz, prehovoril o svojom pokuse spáchať samovraždu pred pár rokmi, keď povedal: "Áno, naozaj som sa pokúsil zabiť."

Tento 28 ročný hudobník sa pokúsil si vziať život tak, že užil nadmerné množstvo proti depresívnych liekov s názvom Ativan, ktoré sa dajú získať len s potrebným lekárskym predpisom.

Pre MTV News Pete prezradil: "Pamätám si ako som sa veľmi ťažko dostal k svojmu autu. Potom som si zapol rádio a počúval som Jeffa Buckleya a Leonarda Cohena. Len som tam tak sedel a potom som si dal veľké množstvo tých liekov proti depresii."

"Potom si už len spomínam ako som zavolal svojmu manažérovi, pretože som bol už v takom kritickom bode, kde som necítil nič iné, len Ativan vo svojej hlave. Aj keď som s ním síce hovoril, moje slová som do viet spojoval veľmi ťažko a tak rýchlo zavolal mojej matke, prišla pre mňa a rýchlo ma odviezla do nemocnice."

Pete Wentz sa po svojom pokuse o samovraždu zapísal do projektu Half Of Us, teda do akejsi prevenčnej kampane, kde odborníci pomáhajú ľudom s ich problémami a hlavne sa snažia, aby sa už nikdy v budúcnosti nepokúsili si siahnuť na život.

Zdroj : nme.com