Vo štvrtok 27. marca 2008 vyjde nové CD All Time Jazz a Lucia Lužinská with guests - '(UN)Covered'. Album pokrstí najskôr v ten istý deň v reštaurácii Caribics český spevák Michael Kocáb. Na druhý deň, v piatok 28. marca, sa v Štúdiu L+S o 19:00 uskutoční koncert, na ktorom vystúpia všetci účinkujúci z nového CD. Jeho tvorcovia tu pokrstia album aj so svojimi fanúšikmi, ktorí sú srdečne vítaní.

Večer v Štúdiu L+S bude uvádzať Dado Nagy a druhou "dobrou vílou", ktorá zaželá albumu veľa štastia, bude spevák a bubeník David Koller. "Symbolické uvedenie do života sme sa rozhodli rozdeliť do dvoch dní, pretože CD vzniklo v spolupráci s viacerými hudobníkmi, tvorcami a vďaka podpore mnohých ľudí. Chceli by sme sa všetkým poďakovať a zároveň sa stretnúť s tými, ktorí nám fandia a zahrať pre nich koncert vo výnimočnej zostave." - vysvetľuje Lucia Lužinská.

Na albume sa okrem zaujímavo zaranžovaných a interpretovaných štandardov nachádzajú aj autorské skladby, z ktorých jedna je aj v slovenčine. Album '(UN)Covered' je druhým zabehnutej formácie All Time Jazz a Lucia Lužinská. V roku 2005 im vyšla prvotina 'First Take'. Viac informácií o novom CD nájdete na stránke http://www.lucialuzinska.sk. Bližšie info o krste v Štúdiu L+S nájdete aj na stránkach www.studios.sk.

All Time Jazz:
Boris Čellár - gitara, vokály, vokálne perkusie
Tomáš Gajlík - klavír
Štefan Bartuš - kontrabas

Lucia Lužinská - spev, vokály, vokálne perkusie

Hostia:
Fritz Pauer - klavír
T. H. Curtis - bicie

Peter Solárik - bicie
Roman Jánoška - husle
Pressburger Quartett - sláčikové kvarteto
Eddy Portella - perkusie

Cd vychádza vo vydavateľstve Pavian records, distribúcia Dr. Horák.