Populárna speváčka dostala ponuku spievať na akcii organizovanej Georgeom Clooneym a Juliou Roberts, ktorá sa bude konať 5. mája a odohrávať sa bude v newyorskom Metropolitan Museum of Art. Za svoj výstup by mala zinkasovať 500 000 libier, čo je v prepočte približne 21 miliónov korún.

Zdroj prezradil: "Amy bola veľmi prekvapená, keď zistila, že George Clooney a Julia Roberts veľmi chcú, aby spievala na ich akcii. Ich zástupcovia volali stále do jej kancelárie a posielali tucty e-mailov v snahe presvedčiť ju, aby sa jej zúčastnila."

"Zatiaľ sa síce nerozhodla, ale intenzívne o ich ponuke uvažuje. Myslím si však, že nakoniec túto ponuku neprijme a ponechá si tak radšej povesť nezávislej speváčky."

Pompézny flám bude taktiež hostiť módneho návrhára Giorgia Armaniho, ktorý je obrovským fanúšikom tejto niekoľkonásobnej víťazky hudobnej ceny Grammy a preto poprosil organizátorov, aby sa pokúsili ju prilákať.

Zdroj dodal: "Giorgio sa nikdy netajil tým, že je veľkým podporovateľom Amy a jej hudbu doslova miluje. Túto akciu by videl ako veľmi vhodnú príležitosť na rozhovor o ich možnej spolupráci v blízkej budúcnosti."

Amy by sa svojom honorárom za toto vystúpenie dostala medzi najdrahších hudobníkov. Rekord zatiaľ drží skupina The Rolling Stones, ktorá za jedno svoje vystúpenie dostala 4 milióny libier. Ďalej nasleduje skupina The Eagles s 3,75 miliónmi libier a Celine Dion s honorárom 3,3 milióna libier za jedno vystúpenie.

Zdroj : music-news.com