Soniclab končí. Bratislavský klub tento týždeň uvádza posledné dve akcie - vo štvrtok v rámci Soniclive vystúpia Toni Granko a DNC, v piatok Freaked so španielskym DJom Danielom Kyom. Soniclab vás opúšťa v mladom veku a pri plnej sile, kondolenčné drinky prijíma na posledných dvoch akciách v klube na Obchodnej 2.

Klub svoju krátku, no vzrušujúcu a dobrodružnú existenciu v Bratislave nadobro ukončí tento víkend. Namiesto smútočného oznamu či nekrológu vás pozývame na kvalitnú rozlúčku s bratislavským ihriskom elektronickej hudby.

Vo štvrtok Soniclive, pochopiteľne tiež posledný - naživo tentokrát Toni Granko - dobre utajený a zriedka koncertujúci, zato pozoruhodný a šarmantný predstaviteľ domáceho downtempa, bývalý člen Tea Peak, predtým známy aj ako Yori Titturittu. Jeho nové tracky nájdete na Myspace.com/soniclivebratislava.

Druhým live actom bude energickejší, ale nemenej šarmantný DNC, ojedinelý zjav slovenskej 'viac než minimál' scény. Žánrovo pohybuje niekde medzi dubstepom, minimal-technom, houseom a electrom. V minulosti remixoval skupiny ako Free Faces, Polemic či Hex. DNC patrí do hudobnej rodiny Leporelo bookingu.

Posledná rozlúčka zo Soniclabom je v piatok - posledný džús na bare, posledný zahraničný top DJ, ktorý vás pozve na koberec. Aký džús a čo si k nemu dáte necháme na vás, a hudobného hosťa pozval Junkuhn - v dávnych časoch DJ berlískych klubov TBC a Tagesangebot, neskôr organizátor londýnskych nocí Bluebeat a Magua, a posledný rok rezident Soniclabu. Na posledný Freaked na pôde Soniclabu prijal jeho pozvanie španielsky DJ Dani Perez, pre návštevníkov klubu Pacha vo Valencii a poslucháčov rádia Loca FM známy aj pod aliasom Daniel Kyo.

Dani je výborný DJ a producent - ako člen dvojice Subharmonics má na konte kopec remixov a vlastných trackov na značkách Wandu, Sin Cable a Magnolia Digital. Na jeho stránke Myspace.com/danielkyo nájdete nielen tracky z jeho produkcie, ale aj download aktuálneho setu. Odporúčame. Tiež sa o ňom dozviete viac, keď si tento týždeň naladíte Rádio FM.

Obidvaja aktéri Freaked milujú elektronickú hudbu - a nie je to láska jednostranná, elektronická hudba sa cíti s nimi tiež veľmi dobre. Vychádza to tak, že teda žúrka. Treba vyfreakovať za týždeň naložené, veď pôjde o posledný piatok na koberci Soniclabu.

Tapas Edition noci Freaked bude zároveň official goodbye party so Soniclabom - očakávame všetkých, s ktorými sme prežúrovali posledný rok, a tých, ktorí to doteraz nestihli, aby prišli využiť poslednú príležitosť.

Zdroj: Soniclab