Zdá sa, že slávny R'n'B a hip-hopový párik sa po šiestich rokoch spoločného života konečne vyberie k oltáru. Podľa stránky People.com sa včera v mestečku Scarsdale v americkom štáte New York úspešne uchádzali o oprávnenie k uzavretiu manželstva. Jeho platnosť je 60 dní.

26-ročná Beyoncé a o 12 rokov starší raper Jay-Z sú spolu od roku 2002 a svoj vzťah v médiách príliš radi nerozoberajú. Až v roku 2006 Beyoncé ich milostný vzťah oficiálne potvrdila a prezradila, že by sa za svojho dlhoročného priateľa chcela vydať.

Dvojica roky tajila všetko okrem toho, že ak sa raz vezmú, bude to v najväčšej tajnosti. Tým však na seba upriamili ešte väčšiu pozornosť a možno aj práve preto sa v médiách čoraz častejšie objavovali správy o diamantových snubných prsteňoch a tajných svadbách v Paríži či Karibiku.

Jay-Z, vlastným menom Shawn Corey Carter, začiatkom tohto roka prelomil svoje mlčanie: "Svadba bude onedlho, ale bude to súkromná a seriózna oslava pre našu najbližšiu rodinu a priateľov. Keď k tomu dôjde, určite to nebudeme každému vešať na nos. Keď čítame všetky tie správy o skrývaní tetovaní pod snubnými prsteňmi, tak sa spolu vždy dobre nasmejeme."

Podľa stránky People.com si dvojica včera prevzala oprávnenie k manželskému zväzku, na základe ktorého majú teraz 60 dní, aby uskutočnili svoju supertajnú svadbu.

Zdroj: People.com, Contactmusic.com