Leto sa nezadržateľne blíži a s ním i plejáda festivalov. Medzinárodný open-air festival Topfest 2008, ktorý tradične otvára letnú festivalovú sezónu na Slovensku, prichádza s výnimočnou pozvánkou na svoj jubilejný, piaty ročník. Ako sme už informovali, bude ňou koncert brazílskej metalovej kapely Cavalera Conspiracy. Pre veľký prvotný záujem fanúšikov sa organizátori rozhodli presťahovať miesto konania tohto koncertu do ŠH Pasienky v Bratislave.

Kvôli plánovanému európskemu turné nemohli prísť priamo na Topfest, ale o to radšej sa zhostili role pozývajúceho. Už po prvotnej informácii sa zaregistroval veľký záujem zo strany fanúšikov. Vzhľadom na to je koncert presunutý zo Žiliny, kde sa mal pôvodne uskutočniť, do Bratislavy. Dátum však zostáva rovnaký - 10. jún 2008.

Uvoľnená energia, explózia zvuku a hudobná smršť v podaní Cavalera Conspiracy, kapely založenej dvoma bývalými členmi legendárnej úderky Sepultura vás očakáva ako predzvesť divácky veľmi úspešného a obľúbeného festivalu Topfest, ktorý sa koná 27.– 28. júna na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom.

Vstupenky je možné zakúpiť v sieťach Ticketportal.sk, Ticket-art.sk a Eventim.sk. V predpredaji je cena vstupenky 599,– Sk, na mieste 700,– Sk. Vstupenka na pozývací koncert skupiny Cavalera Conspiracy je tiež zľavou vo výške 100,– Sk pri zakúpení dvojdňovej vstupenky na festival Topfest 2008.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Veronika Synáková z Agentúry Duna.