Podľa amerického magazínu OK! čaká Beyoncé svoje prvé dieťa. Táto správa sa objavila len niekoľko dní po tom, ako sa R'n'B hviezda a raper Jay-Z vzali. Reálne dôvody na domnienku bulváru o jej tehotenstve nie sú takmer žiadne, no pri podobných správach nikdy neviete či to nakoniec predsa len nemôže byť pravda. Navyše, ak by bola Beyoncé skutočne tehotná, tak by to predsa len vysvetľovalo aj tú narýchlo zbúchanú svadbu...

Podobne ako sa počas posledných rokov pravidelne v bulvárnych plátkoch objavovali správy o všetkých tých zásnubách a svadbách dvojice Jay-Z a Beyoncé, tak sa z času na čas objavila aj správa o tom, že spolu čakajú dieťa. Nikdy to nebola pravda, no tentokrát sa svadba uskutočnila a je preto celkom možné, že sa ešte pred ňou stihlo "uskutočniť" i počatie.

Vzhľadom k tomu, ako rýchlo bola svadba zrealizovaná, sa teda pochopiteľne tento týždeň objavili anonymovia tvrdiaci, že dieťa je na ceste, či fotografie paparazzov, pri ktorých síce nie je jasné ani to, či je na nich skutočne Beyoncé, no dôležitá je predsa "usvedčujúca" ruka na brušku!

Konkrétne pre magazín OK! sa istý "zdroj blízky manželskému páru" vyjadril: "Počul/a som aspoň od dvoch ľudí, že Beyoncé je tehotná." Samozrejme Beyoncé ani Jay-Z podobné vyjadrenia zatiaľ nepotvrdili a klebety nekomentovali. Speváčka sa však dávnejšie k otázke materstva vyjadrila slovami: "V ideálnom prípade chcem dvoch chlapcov a jedno dievčatko."

Svojho priateľa, dnes už manžela, však nikdy nechcela do ničoho tlačiť: "Muža nemožno do ničoho nútiť, či je to vzťah, manželstvo alebo deti. Keď bude pripravený, dá vedieť." Manželstva sa teda dočkala, no je skutočne na ceste aj ich prvé dieťa?

Zdroj: Music-news.com, Celebridiot.com