Populárna brazílska electro-rockovú formácia Cansei de Ser Sexy prišla o svoju dlhoročnú členku Iracemu Trevisan, ktorá sa rozhodla opustiť veľký svet hudby a koncertovania po celom svete a namiesto toho sa naplno realizovať v módnom návrhárstve, teda v oblasti, ktorú vyštudovala.

"Rozhodla som sa posunúť vpred a venovať viac svojho času móde a iným projektom. Je to len veľká zmena priorít, aj keď nikdy úplne neprestanem hrať hudbu. Mám tiež veľké obavy z klimatických zmien. Ľudia by sa mali zamyslieť a niečo s tým robiť. Rozhodla som sa, že nebudem toľko lietať. CSS bude vždy v mojom srdci. Povedali zbohom svojej basgitaristke, ale získali nového fanúšika na celý život. V zdraví i chorobe, v šťastí a tak ďalej. Bla bla bla, Boh nám pomáhaj." - uviedla Ira Trevisan v piatok na oficiálnej myspace stránke kapely.

Jediný mužský zástupca v šialenej partičke - bubeník Adriano Cintra sa presúva na pozíciu basgitaristu a nový, nemenovaný bubeník, ktorý je "priateľom kapely" bude kapelu sprevádzať na pripravovaných živých vystúpeniach. Medzi nimi nebude plánovaný koncert na festivale Bažant Pohoda, keďže po manažérskom mecheche vznikla situácia, kedy mala kapela v ten istý deň hrať v Trenčíne aj v Španielsku. Nakoniec teda zahrajú na festivale na Pyrenejskom polostrove a ich slovenskí fanúšikovia vyjdú opäť naprázdno.

Vystúpenia CSS na letných festivaloch sa uskutočnia v čase vydania ich druhého štúdiového albumu. Ten by sa mal na trhu objaviť v júli.

Zdroj: Myspace.com/canseidesersexy, Undercover.com.au, Webnoviny.sk, wikipedia.org