Americká R&B speváčka Beyonce Knowles, mala jednu z prvých prudkých hádok so svojim manželom Jay-Z a to kvôli jednej z piesní Beyonce, o ktorej sa jej manžel nevyjadril najslušnejšie.

Beyonce a Jay-Z sa zosobášili začiatkom tohto mesiaca a speváčka údajne stratila svoju náladu po hádke na jednom koncerte, pretože Jay-Z povedal DJ -ovi, aby prestal hrať pesničku 'Crazy in Love', teda veľký hit svojej manželky.

Jay-Z údajne povedal: "To je strašné. Nebuď smutná Beyonce, ale je to strašné, nech radšej zahrá niečo iné." Koncert, ktorý sa uskutočnil v Los Angelskej Hollywood Bowl, bol organizovaný na podporu prezidentského kandidáta USA, Baracka Obamu.

Zdroj pre britské noviny Daily Mirror povedal: "Beyonce po týchto slovách stála stranou od pódia. Jay-Z sa jej potom snažil vysvetliť, že to myslel ako vtip, ale jej sa to nezdalo smiešne."

"Potom ako sa aj Jay-Z oddelil od pódia, postavila sa pred neho a žiadala vysvetlenie, čo mali do pekla tie jeho poznámky znamenať. Divoko pri tom gestikulovala a nevyzerala vôbec šťastne."

"Neskôr sa však už obidvaja usmievali a mier medzi nimi bol obnovený a vyzerali opäť šťastne ako predtým."

Zdroj : music-news.com