Kapela Gladiator a režisér klipu Milan Michalík po mesačnej práci dokončili videoklip ku aktuálnemu singlu 'Vždy sa niekto díva na nebesá'. Skladba je druhým singlom z ostatného albumu '...ako predtým'.

Pesnička 'Vždy sa niekto díva na nebesá', od autorov Georgia Babulica a Vlada Krausza, patrí medzi najväčších favoritov Mika Hladkého: "Atmosférou mi to evokuje skladby z obdobia Jiřího Schelingera alebo starých Zeppelinov. Myslím si, že to má aj krásny odkaz pre ľudí, pesnička dáva nekonečnú nádej, človek má stále prečo žiť i keď občas prídu zdanlivo neprekonateľné veci."

Natáčanie videoklipu trvalo síce iba jeden deň, keď sa točilo pred zeleným plátnom, ale postroducia, najmä animácia klipu trvala takmer mesiac. V klipe okrem kapely vystupuje aj Adriana Pekaríková z modelingovej agentúry M-Management, ktorá sa po dokončení natáčania ponáhľala do Talianska, kde vyhrala konkurz na celoštátnu kampaň nemenovanej automobilky. Klip bude v najbližších dňoch zaradený do vysielania hudobných staníc.

Zdroj: Sony BMG