Jedna z najznámejších fínskych rockových skupín, HIM, sa rozhodla vydať svoje prvé DVD, ktoré bude mať názov 'Digital Versatile Doom: Live At the Orpheum Theatre XXXVII A.S.'.

Na DVD si fanúšikovia tejto skupiny nájdu výbušných 90 minút z koncertu v Los Angelskom Orpheum Theatre, ktorý sa odohral 14. a 15. novembra roku 2007. Okrem koncertu sa na DVD objaví aj množstvo bonusov, okrem iného aj prehliadka zákulisia s frontmanom kapely, Villem Valom.

Na Digital Versatile Doom sa objavia živé piesne aj z posledného albumu skupiny 'Venus Doom' ako napríklad 'The Kiss of Dawn', 'Passion's Killing Floor', alebo 'Bleed Well' a taktiež video klipy k piesňam. Z albumu 'Dark Light', sa na DVD objavia napríklad piesne 'Rip Out the Wings of a Butterfly' a 'Killing Loneliness'.

DVD bude obsahovať aj rozhovory so skupinou, fotky a hudobné video 'Venus Doom'. Koncert a niektoré videá boli režírované Meiertom Avisom, známym zo spolupráce s kapelami ako U2, Audioslave, Brucom Springsteenom, alebo Avril Lavigne.

DVD sa začne predávať od 29. apríla a fanúšikovia sa zaň môžu poďakovať nahrávacej spoločnosti Sire Records.

Zdroj : music-news.com