Rocková skupina The Kills, sa rozhodla vydať už v poradí tretí singel zo svojho posledného albumu 'Midnight Boom' a bude sa jednať o pieseň 'Last Day Of Magic', ktorá by sa na pultoch mala objaviť 16. júna.

Pieseň 'Last Day Of Magic', sa považuje za najintenzívnejšiu na albume a to pre vrčiaci hlasový duet členov kapely, Alison Mosshartovej a Jamieho Hincea, doplňované Jamieho chytľavými gitarovými rytmami, ktoré piesni dodávajú pozitívne a hnacie tempo.

'Last Day Of Magic' sa však podľa odborníkov skôr zaraďuje do popu, ale fanúšikom to vôbec nevadí a pokladajú ju za jednu z najvydarenejších na albume a aj preto sa kapela rozhodla vydať ju ako singel.

The Kills sa taktiež rozhodli pripraviť pre svojich fanúšikov súťaž, v ktorej ich vyzývajú, aby do 9. júna poslali svoje fotky, ktoré budú inšpirované práve piesňou 'Last Day Of Magic'.

Víťaz, ktorého vyberie skupina, potom získa špeciálny, originálny a orámovaný kus nového singla, ktorý bude podpísaný skupinou, plus iné prekvapenia, ktoré skupina pripraví.

Zdroj : music-news.com