Americká popová speváčka Mariah Carey, ktorá mala svoj koncert odohrať na Dubai Festival City 15. mája, musela zrušiť svoj koncert hlavne z nedostatku času.

Speváčka sa naposledy na Strednom Východe predstavila svojim fanúšikom v roku 2004. Predstaviť sa tu mala aj v roku 2003, ale vtedy sa koncert nedokázal dostatočne zorganizovať, tak musel byť organizátormi zrušený.

O deň neskôr mala svoj koncert na Dubai Festival City odohrať aj speváčka skupiny The Black Eyed Peas, Fegie, avšak aj táto hviezda svoj koncert musela zrušiť.

Hovorca festivalu povedal: "Mariah aj Fergie sú veľmi sklamané, že nebudú schopné sa dostaviť na náš festival a tak sa ich koncerty museli bohužiaľ zrušiť."

"Snažili sa naplánovať si túto udalosť do svojich už aj tak nabitých kalendárov, ale nakoniec sa im nepodarilo zorganizovať si svoje povinnosti tak, aby tam zahrnuli aj svoje vystúpenie v Dubaji. Veľmi sa tešili, že sa budú môcť predstaviť dubajským fanúšikom."

Oficiálne vyhlásenie udáva ako dôvod neúčasti Mariah aj Fergie "extrémne stlačené časové rozpätie, spolu s nepredvídanými logistickými komplikáciami."

Zdroj : music-news.com