Americký rapper a producent Sean John Combs, známejší pod menom P. Diddy, usporiadal pri príležitosti umiestnenia svojho mena na hollywoodsky chodník slávy veľkú oslavu, ktorá ho vyšla na dva milióny dolárov, čo je v prepočte približne 41 miliónov slovenských korún.

Hip-hopový magnát organizoval oslavu u svojho kamaráta, podnikateľa Rona Burklea, na jeho sto akrovom pozemku, ktorý sa nachádza v hollywoodskych horách.

P. Diddy na svojej oslave taktiež usporiadal kriketový turnaj, pretože chcel, aby si jeho hostia zahrali tento tradičný anglický šport, ktorý nie je v našich končinách príliš známy a v podstate ide o to, dostať s pálkou loptičku cez obruče, ktoré sú uložené v tráve.

Zdroj sa pre britské noviny Daily Mirror vyjadril: "Oslava bola naozaj úžasná. Vidieť Paris a Nicky Hilton ako hrajú kriket bolo naozaj skvelé a taktiež Randyho Jacksona a Bena Stillera. Nikdy by ste si asi nepredstavili, že takáto neobvyklá hra sa bude hrať na oslave u hip-hopovej hviezdy."

"Všetko bolo také veselé. Hostia boli na oslavu dopravený v exkluzívnych autách značky Cadillac, ktoré poskytol sám 38 ročný hudobník. Ako náhle hostia vystúpili z auta, bola im ponúknutá Ciroc vodka s limonádou."

P. Diddy odhalil svoju hviezdu na chodníku slávy v piatok 2. mája a pri tejto príležitosti povedal: "Vo svojom živote môžete dosiahnuť mnoho vecí, ale keď vidíte všetky tie hviezdy na zemi...je to niečo o čom môžem povedať, že som o tom vždy sníval."

Zdroj : music-news.com