Anglická speváčka a členka skupiny Spice Girls, Geri Halliwell, sa vyjadrila, že ju nebude trápiť, ak sa z jej dcéry stane lesbička, bude jej stačiť, keď z nej vyrastie dobrý človek.

Geri, ktorá vychováva svoju dcéru Bluebell Madonna sama, jej taktiež nikdy nechce prikazovať ako má žiť svoj život, ale bude pri nej vždy stáť, nech už sa rozhodne akokoľvek. Bluebell Madonna tento rok, 14. mája, oslávi už svoje druhé narodeniny.

Speváčka sa pre britské rádio Magic FM vyjadrila: "Ak sa niekedy ukáže, že z mojej dcéry vyrastá lesbička, nebudem stým mať žiadny problém, ak bude mať dobré a potrebné zamestnanie ako napríklad zubárka." Geri taktiež povedala, že sa bude snažiť svojej dcére predávať všetky skúsenosti a rady, ktoré vo svojom živote získala.

Pre britský magazín Glamour dodala: "Budem sa snažiť posudzovať všetko čo spraví čestne. Budem sa snažiť vzdelávať ju, pretože to by mali robiť všetci rodičia. Dôležité je taktiež určiť si hranice, pretože my všetci musíme dodržiavať pravidlá. Po tom si myslím, že z nej vyrastie múdry človek, ktorý si bude vedieť zvoliť tú správnu cestu."

Geri dala svojej dcére meno Bluebell podľa kvetiny hyacint, pretože podľa jej slov je to veľmi vzácna a krásna rastlina. Druhé meno, Madonna, dostala podľa Virgin Madonna (Panna Mária) a zároveň aj vďaka popovej speváčke Maddone.

Zdroj : music-news.com