Na stránke známej punkovej kapely Iné Kafe sa v posledných dňoch objavila informácia, podľa ktorej chalani 22. mája odohrajú exkluzívny koncert v bratislavskej Mlynskej doline. Okrem Iné Kafe, ktoré na koncerte plánuje oznámiť dátum vydania svojho Best of dvoj-CD, sa na pódiu predstaví aj ďalších päť výnimočných kapiel.

"Na základe niekoľko tisícov mailov od fanúšikov, Iné Kafe odohrá 22.5.2008 v Mlynskej doline v Bratislave svoj exkluzívny koncert, jediný od ukončenia činnosti kapely vo februári 2006." - uvádza sa na oficiálnej stránke Inekafe.sk.

"Koncert bude pod holým nebom a bude úplne zadarmo.. nejde o žiaden comeback a pod., ide o koncert zorganizovaný len-tak. Je určený tým, ktorí by Iné Kafe radi ešte raz vzhliadli naživo, ale aj tým, ktorí Iné Kafe naživo nevideli ešte nikdy."

Kapela má už takmer istý termín vydania svojho plánovaného Best of dvoj-CD, ktorý bude zverejnený po prvýkrát práve na tomto podujatí. Kapela sa v Mlynskej doline predstaví v zostave Vratko - gitara a spev, Forus - basa, Wayo - gitara, Dodo - bicie.

Okrem koncertu Iné Kafe si budete môcť zdarma naživo vychutnať aj českých rockerov Clou, domáce nádeje alternatívnej scény Lavagance a Diego, sporadicky koncertujúcu legendu O. B. D., či formáciu Mariachi Sin Fronteras reprezentujúcu tradičnú mexickú hudbu štýlu mariachi.

Kapely sa na podujatí predstavia v nasledovnom poradí:

16.00 - 16.45 - Mariachi Sin Fronteras
17.00 - 17.45 - O.B.D.
18.00 - 18.45 - Diego
19.00 - 19.45 - Lavagance
20.00 - 20.45 - Clou
21.00 - 22.00 - Iné Kafe

Zdroj: Inekafe.sk
Foto: Myspace.com/inekafe