Po dlhých mesiacoch v "skúšobnej dobe" je Madonnina adopcia dnes už dvojročného Davida Bandu z Malawi konečne schválená miestnymi úradmi a Madonna s manželom Guyom Ritchiem sa stanú už tento týždeň jeho právoplatnými a permanentnými adoptívnymi rodičmi.

Na schválenie adopcie sa teda Madonna už nemusí zúčastniť súdneho pojednávania v Malawi. Úrady v africkej krajine majú totiž dostatok informácií a dôkazov o tom, že sa David v Madonninej opatere počas posledných mesiacov stal "šťastným a spokojným batoľaťom".

Sociálni pracovníci z Malawi pozorne sledovali počínanie slávneho manželského páru v ich opatere o malého Davida. Medzi kritériami, ktoré museli splniť boli testy bezpečnosti prostredia jeho nového domova, testy ochrany, starostlivosti a emocionálnej rodičovskej podpory. Keďže Madonna a Guy Ritchie, tieto podmienky splnili, od štvrtka 15. mája bude David definitívne a oficiálne zverený do ich permanentnej opatery.

Madonna sa okrem tohto osobného úspechu môže tešiť aj úspechom na poli profesionálnom. Jej singel '4 Minutes' je v mnohých krajinách na čele rebríčka singlov a album 'Hard Candy' zase kraľuje albumovým rebríčkom. V Británii však album nečakane po druhom týždni v predaji klesol na druhé miesto. Na prvej priečke prekvapujúco debutoval album 'Jumping All Over The World' od známej nemeckej tanečnej formácie Scooter. Album, ktorý v kontinentálnej Európe vyšiel už v novembri minulého roka, je vôbec prvým albumom nemeckej legendy na čele britského rebríčka.

Zdroj: Undercover.com.au, Uk.news.yahoo.com