Už sa zdalo, že o Britney Spears v súvislosti s jej rozhádzaným súkromným životom nebudeme toho počuť toľko ako minulý rok, no vďaka svojim vodičských schopnostiam sa jej opäť podarilo na seba upozorniť v negatívnom zmysle. Našťastie mimo ciest sa jej život opäť dáva dohromady.

Počas včerajšej jazdy po Sunset Boulevard v Beverly Hills si speváčka zrejme nevšimla pre ňou idúci Ford Explorer (to sa dá?) a rozbila si oň prednú časť svojho Mercedesu SL65. Stalo sa tak okolo druhej hodiny poobednej miestneho času. Počas incidentu sa nikto nezranil a okrem speváčkinho auta neboli spôsobené žiadne škody. Terénny Ford Explorer totiž v porovnaní s osobnou limuzínou od Mercedesu možno považovať priam za obrnený transportér.

Britney Spears sa po nehode neunúvala vystúpiť z auta, konflikt s vlastníkom Fordu riešil jej bodyguard, no keďže majiteľ Fordu bol bez škody a nebol ani vinníkom autonehody, nebolo ani veľmi čo riešiť. Na základe vzájomnej dohody teda napokon neprivolali ani políciu a Britney svoj nabúraný Mercedes odšoférovala naspäť do svojej rezidencie.

O niečo lepšie ako na cestách sa speváčke darí v otázke prístupnosti k svojim deťom, keď súd minulý mesiac povolil, aby u nej synovia Sean Preston a Jayden James mohli opäť prespávať. Dokonca u nej mohli zotrvať celú minulú nedeľu, teda Deň matiek. Britney tento rok strávila so svojimi deťmi minimum času.

Po sérii udalostí, ktoré v januári viedli až k jej pobytu na psychiatrickej liečebni, totiž súd znemožnil dlhodobejší pobyt detí v jej dome. Postupne však právnici jej exmanžela Kevina Federlinea zvoľňujú svoje požiadavky nakoľko sa správanie Britney v posledných mesiacoch ustálilo, pravidelne cvičí, neberie drogy a jej život sa postupne dáva do poriadku. Až na to nešťastné šoférovanie...

Škoda spôsobená včerajšou havárkou je však len maličkosťou v porovnaní s viac než 60 miliónmi dolárov (približne 1,23 miliardy korún), ktoré údajne speváčka minula od februára 2007, kedy začali osobné problémy naberať nekontrolovateľný spád. Najviac peňazí podľa jej otca Jamieho, ktorý je od jej januárového pobytu na psychiatrii stále poverený správou jej majetku, minula na výdavky spojené so súdnym sporom o deti a psychiatrickú liečbu, ale aj na početné večierky, účty v hoteloch a nákupy. Podľa názoru jej rodičov však nemalé peniaze za jej chrbtom "prehajdákal" aj jej bývalý manažér a milenec Sam Lufti.

Britney, ktorá v októbri napriek súkromným problémom vydala album 'Blackout', prišla o veľké peniaze aj preto, že počas uplynulého roka takmer nič nezarobila. Podľa nezávislého účtovníka Roberta Bianchiho stratila 26-ročná popová hviezda minimálne 50 miliónov dolárov (viac než miliarda korún) len na tom, že vydanie svojho albumu nepodporila koncertným turné.

Zdroj: Undercover.com.au, wikipedia.org