Britney Spears údajne už pracuje v štúdiu na novom albume. Prezradili to dvaja producenti, s ktorými vraj 26-ročná speváčka nahrávala nové skladby. Posledný album vydala problémová speváčka na jeseň minulého roka a napriek pozitívnym ohlasom kritiky je zatiaľ jej najhoršie predávaným albumom. Speváčka totiž nepodporila jeho predaj koncertným turné, mala iné problémy...

Producent J. R. Rotem (50 Cent, Sean Kingston, Rihanna, Leona Lewis,...), údajný bývalý priateľ popovej hviezdy, pre People.com prezradil, že Britney "je majstrom v tom, čo robí... Jednoducho má TEN faktor, ktorý nemajú všetci umelci. Takže je vždy fajn s ňou pracovať."

Ďalším producentom, ktorý potvrdil, že Britney sa opäť vracia k hudbe je Sean Garrett. "Pracujeme na zopár veciach. Som proste šťastný, že ju opäť vidím a že je na tom lepšie. Skutočne v týchto ťažkých časoch dozrieva a dáva celý svoj život opäť dohromady. Som na ňu hrdý a rád ju vidím." - povedal jeden z najúspešnejších urban popových producentov, ktorý ma na konte spoluprácu s hviezdami ako Janet Jackson, Usher, Destiny's Child, Beyoncé, Pussycat Dolls či Whitney Houston.

Zdroj: Undercover.com.au, wikipedia.org