Spevák skupiny Take That, Gary Barlow priznal, že on a jeho kolegovia zo skupiny, konkrétne Mark Owen, Jason Orange a Howard Donald, sú workoholici, pretože už sa nemohli dočkať začiatku prác na novom albume.

Na albume sa tak začalo pracovať oveľa skôr ako skupina pôvodne plánovala. Po úspešnom turné kapely po Európe a Británii, ktoré zahŕňalo 49 vystúpení, sa očakávalo, že si jej členovia doprajú pokoj a odpočinok so svojimi rodinami, avšak ako povedal Gary, nemohol už dlhšie čakať a musel sa po krátkej prestávke vrátiť do práce.

Pri udeľovaní cien Ivor Novello Awards, ktoré sa uskutočnilo 22. mája v Londýne, Gary pre BANG Showbiz povedal: "V našej skupine sme všetci workoholici a keď nie sme spolu, veľmi si chýbame."

Ďalej dodal: "Po našom turné sme si naplánovali trojmesačnú pauzu, pretože sme ju po náročnom programe naozaj potrebovali. Bolo toho na nás príliš mnoho, ale teraz som už veľmi rád, že sa môžem opäť vrátiť do práce."

Spevák sa tiež vyjadril, že nový album by mal byť pokračovaním úspešného albumu 'Beautiful World' a chceli by ho dokončiť ešte pred Vianocami. "Album by sme chceli mať hotový do Vianoc, aj keď zatiaľ nemáme ešte žiadne texty, ani hudobný ateriál."

Zdroj : music-news.com