Britská popová hviezda, Lily Allen, bola počas filmového festivalu vo francúzskom Cannes niekoľko krát pristihnutá opitá a svoje šaty mala špinavé. Podľa jej priateľov, sa jej pitie vymklo spod kontroly.

Najhoršie 23 ročná speváčka dopadla na after-party po premiére filmu od Kirsten Dunst, 'How To Lose Friends And Alienate People', keď musela byť skoro hospitalizovaná.

Zdroj z hotela Du Cap, kde bola speváčka ubytovaná, povedal: "Jej otec, Keith Allen, musel dokonca požiadať o pomoc vrátnika pri hotely, aby mu pomohol dostať Lily do jej izby. Dokonca uvažovali o tom, že zavolajú sanitku, pretože bola v takom strašnom stave."

Časť speváčkiných priateľov má o Lily obavy a boja sa, že podľahla alkoholu. Mohla by sa tak podľa nich vyrovnávať s potratom a rozchodom s Edom Simonsom zo skupiny Chemical Brothers.

Ed je podľa posledných správ tiež zhrozený zo správania svojej bývalej priateľky. Priateľ hudobníka pre britský časopis Look povedal: "Ed počul o tom, čo robila Lily v Cannes a veľmi ho to znepokojilo. Podľa neho, Lily ešte nie je pripravená sa trvalejší vzťah s niekým a usadenie sa."

Hovorca speváčky sa snažil dať veci do poriadku, ale kto mu uverí toto tvrdenie: "Lily je naspäť v Londýne a cíti sa skvele. Už sa teší na návrat do nahrávacieho štúdia a na svoju prácu na novom albume."

Zdroj : music-news.com