Amy Winehouse, ktorá je známa svojimi drogovými aférami a búrlivým životom, údajne nosí plienky. Aspoň to tak podľa novinárov vyzeralo, keď išla Amy navštíviť svojho manžela do väzenia. Správa sa objavila na nemeckom webe bild.de a mala titulok: "Prečo Amy nosí plienky?"

Podľa informácií, spod kvetinových šiat Amy Winehouse bolo vidieť plienku. Stalo sa tak 26. mája, pred londýnskym väzením Pentonville, kde Blake Fielder-Civil čaká na svoj proces za ublíženie na zdraví a následnom pokuse o podplácanie.

24 ročná speváčka sa taktiež oborila na fotografov, ktorí čakali pred jej domom, pretože skoro zmeškala návštevu svojho 26 ročného manžela, ktorá bola prvá od výročia ich svadby, ktoré bolo pred dvoma týždňami. Blake teda väčšinu svojho manželstva strávil za mrežami, keďže z dvanástich mesiacov je už sedem vo väzení.

Speváčka teraz trávi veľa času s anglickým hudobníkom Peteom Dohertym, naposledy sa spolu objavili 18. mája na charitatívnom futbalovom zápase.

Amy, ktorá pred nedávnom získala cenu Ivor Novello, by chcela opäť naštartovať svoju kariéru a k tomu by jej malo pomôcť aj nahranie titulnej skladby k novému filmu o Jamesovi Bondovi s názvom Quantum of Solace.

Zdroj : music-news.com