Anglická rocková skupiny Duran Duran, bola nútená zrušiť svoj koncert vo francúzskom meste Nice, ktorý sa mal uskutočniť 12. júna a to kvôli smrti otca Nicka Rhodesa, ktorý hrá v skupine na klávesy.

V oficiálnom vyjadrení fanúšikom z Nice, skupina povedala: "Členovia kapely sú extrémne smutní, že sklamali svojich fanúšikov, ale dúfajú, že pochopia túto situáciu. Takáto tragická udalosť v živote Nicka, by určite bola badateľná aj na jeho hudobnom výkone."

"Bohužiaľ, kvôli veľmi nabitému európskemu programu skupiny, nebude už možné sa do tohto dejiska vrátiť, ani nikde na juh Francúzska. Avšak členovia skupiny dúfajú, že budú schopní tu odohrať svoj koncert na svojom ďalšom turné po Európe."

Okrem tejto nepríjemnej udalosti, sa v utorok večer, 10. júna, skupina Duran Duran, stala vôbec prvou skupinou na svete, ktorá odohrala koncert v jednom z najznámejších múzeí na svete a to konkrétne v parížskom múzeu Louvre.

Spevák skupiny, Simon LeBon, po koncerte povedal: "Je to pre nás veľké vyznamenanie, že sme tu mohli hrať, pretože toto múzeum je určite jednou z najvýznamnejších stavieb na svete. Všetci členovia našej kapely, sú veľkými milovníkmi umenia a mnohokrát sme navštívili rôzne umelecké výstavy."

Zdroj : undercover.com.au