Anglický hudobník Boy George, ktorý sa okrem hudby preslávil aj svojimi drogovými aférami, by mal tento rok odohrať koncert v New Yorku, ktorý bude zadarmo a pre spoločnosť, kde vykonával verejnoprospešné práce.

Bývalý klubový DJ, chce takto prejaviť svoje uznanie ľuďom, ktorí sa starajú o čistotu mesta. Boy George s nimi musel pracovať pred dvoma rokmi, pretože ho odsúdili za to, že nahlásil falošné vlámanie do svojho bytu na Manhattane.

Spevák, ktorého vlastné meno je George O'Dowd, bude chcieť svojim koncertom poďakovať svojim bývalým spolupracovníkom a ich rodinám a malo by sa tak udiať 17. augusta.

Boy George, ktorý má dnes 47 rokov, povedal: "Osoby, s ktorými som počas verejnoprospešných prác pracoval, boli ku mne veľmi láskavé a počas tohto pre mňa ťažkého obdobia, mi pomáhali. Chcel by som sa im svojim koncertom poďakovať a prejaviť im uznanie."

Michael A. Bimonte, ktorý je zástupcom v spoločnosti, kde si spevák odpracoval svoj trest, povedal: "Udržiavať New York bezpečný a čistý je náročný problém a Boy George to už dobre vie. Jeho veľkorysú ponuku vítame a dúfame, že sa na koncerte budú všetci dobre baviť."

Boy George by mal tiež už čoskoro odštartovať svoje turné po Severnej Amerike, ktoré by malo začať 10. júla a to konkrétne v Aspene.

Zdroj : music-news.com