Populárny americký spevák a občasný herec, Justin Timberlake, sa vyjadril na adresu známej hollywoodskej herečky, Jessici Alba, o ktorej si Justin myslí, že bude "dobrou matkou".

Spevák považuje Jessicu za úžasnú herečku a keďže sa jej v sobotu, 7. júna narodila dcérka Honor Marie, nemohol sa k tejto významnej udalosti v živote herečky nevyjadriť. Podľa neho má Jessica predpoklady, stať sa dokonalým rodičom.

Justin, ktorý si zahral spoločne s Jessicou vo filme 'The Love Guru', ktorý sa do kín dostane už toto leto, povedal: "Jessice veľmi blahoprajem! Dúfam, že bude trpezlivá a predpokladám, že si materstvo zamiluje a stane sa z nej dobrá matka."

27 ročný Justin bol taktiež zaujatý voľbou mena, ktoré Jessica vybrala spoločne so svojim manželom Cashom Warrenom, keď dodal: " Honor Marie je skvelé meno, teším sa spolu s nimi. Je to krásne."

Ďalší Jessicin priateľ, komik Mike Myers tiež verí, že sa z nej stane vynikajúca matka. Mike povedal: "Bude z nej úžasná matka. Je elegantná, nadaná a je jednou z najpraktickejších ľudí, s akými som kedy vôbec pracoval."

Zdroj : music-news.com