Aj keď všetci poznáme Madonnu hlavne ako speváčku, už onedlho to možno nebude pravda, pretože v budúcnosti by sa chcela venovať skôr nakrúcaniu filmov ako tvorbe nových piesní.

Madonna tento rok režírovala svoju prvotinu, ktorej názov je 'Filth and Wisdom', v preklade 'Špina a múdrosť'. A podľa jej slov, filmovanie jej prináša momentálne viacej potešenia, pretože má viacej času na vyjadrenie svojich myšlienok. Avšak zatiaľ sa hudby určite nevzdá celkom.

49 ročná Madonna povedala: "Chcela by som do budúcnosti preferovať hlavne filmy, pretože v nich má človek oveľa viacej času, aby porozprával príbeh, ktorý chce. Vo filme na to máte zvyčajne až hodinu a pol, poprípade aj dve."

Pre britský magazín Hello! dodala: "Ešte je toho mnoho, čo chcem vo svojom živote dosiahnuť. Napríklad by som sa rada stala lepším človekom ako som teraz. Rada by som sa učila nové veci. Chcela by som byť lepším rodičom. Stále mám malé deti, o ktoré sa musím starať a to je veľká zodpovednosť. Chcem sa stále zdokonaľovať."

"Taktiež by som rada písala a režírovala viacej filmov ako doteraz. Zatiaľ som natočila jeden a to by mohol byť začiatok mojej novej kariéry. Nemusíte sa ale zatiaľ báť, že by som na hudbu zabudla. Stále chcem nahrávať nové veci, pretože hudbu naozaj milujem."

Zdroj : music-news.com